УСЛУГИ

НАШИТЕ УСЛУГИ

01.

Дървени конструкции

02.

Пренареждане на керемиди

03.

Полагане на битумни керемиди

04.

Сух монтаж капаци

05.

Смяна на капандури

06.

Подкеремидна пародишаща мембрана

07.

Улуци и обшивки на комини

08.

Изграждане на навеси и беседки

09.

Хидроизолация

10.

Отстраняване на течове

11.

Груб строеж от А до Я

12.

Гаранция то 7 до 10 години

Покрив

Защо да ремонтираме покрива?

С годините покривът се амортизира и е все по-вероятно да протече. След буря или проливен дъжд е добре да проверите таванските помещения или най-горните етажи на вашата къща или кооперация, за да проверите дали има следи от течове. Всякакви влажни петна, пукнатини, мухъл могат да бъдат признах за протекъл покрив.

В повечето случаи след като дъждовната вода попадне под керемидите, дървеният гредоред или покривна конструкция могат да започнат да гният и пленясват, което дава предпоставки за ремонт на покрива.

В наши дни покривните материали са много по-здрави и качествени, отколкото преди, затова след като заменим стария покрив може да сме сигурни, че той ще издържи поне 10-15 години без никакви проблеми(тук е важно да вметнем, че за да имате гаранция в това трябва да сте сигурни, че майсторите извършили ремонта са извършили услугата качествено).

Ние от М-Строй предлагаме изключително качествени услуги за ремонт на покрива и всички видове покривни ремонти, независимо дали става въпрос за цялостен ремонт или частично ремонтиране.

Нашите основни приоритети при ремонт на покрива са:

 • Използване на качествени и изпробвани покривни материали

 • Внимателна работа с отношение към детайлите, защото не трябва да премине нито капка!

 • Старателно полагане на хидроизолация, дървена скара и перфектно нареждане на керемидите

 • Спазване на срокове и изпълнение на всичко договорено преди започване на ремонта

 • Издаваме обекта чист и с гаранция за качество на извършената работа!

Пенареждане на керемиди

Професионално пренареждане на керемиди от фирма М-Строй!

При теч на вашият покрив или появата на конденз не винаги има нужда от цялостна смяна на покрива, ние от фирма М-Строй предлагаме претърсване на вашият покрив това включва – откриване на старите керемиди, полагане на нова мембрана, изработка на летвена скара и редене на старите керемиди или нови керемиди зависимост от състоянието на старите. С този метод ние запазваме покрива и даваме гаранция.

Много често след силна буря или след ураганни ветрове, част от керемидите на покрива ви се разместват, това води до навлизане на вода в подпокривното пространство. При правилно подредени керемиди този проблем няма да го има, но ако още при първоначалното нареждане, припокриването на керемидите не е изчислено правилно, при силен насрещен вятър се получава така нареченото „подлизване“- навлизане на вода под керемидата. Това ясно се забелязва, появява се влага в подпокривното пространство, а след нея мухъл, гниене на дървесина и други.

Най-лесно може да установите, че имате проблем с покрива, когато по време на силен валеж, влезнете в подпокривното пространство. Тогава лесно може да забележите новопоявили се течове и да маркирате мястото, а когато времето се оправи, трябва да се качите на покрива и да видите, какъв е проблема. Често проблемът може да е причинен от разместена керемида. Разбира се, ако не се чувствате уверени, че може да се справите или се страхувате от височини – специалистите от фирма М-Строй са насреща!

Нашите служители са истински професионалисти в своята работа и е истинско удоволствие да ги гледаш как работят. Те са добре обучени и с дългогодишен опит. Колективът е добре организиран, разполага с най-новото модерно оборудване необходимо за ремонт или цялостно изграждане на покриви. Клиентите ни остават изключително доволни от тях. За нашата фирма най-добрата реклама е доволният клиент, който от своя страна ни препоръчва на свои приятели, близки и роднини и така ни помага да развиваме бизнеса си!

Хидроизолация

Полагане на хидроизолация

Хидроизолацията е най-добрият вариант за справяне с течовете влагата и конденз на покриви и тераси от бетонова основа за дългогодишно запазване на бетоновата основа е двупластовата хидроизолация, която се състои от газопламъчно залепване на първи пласт воалит без посипка и втори пласт воалит с посипка предпорачителнят воалит е 3.5 кг. и 4.5 кг., а нашият екип от професионалисти се справя винаги отлично с тази дейност.

Основни предимства на хидроизолацията с воалит са:


 • Полагането на хидроизолация спира достъпа на вода и влага до дома ви и предотвратява появата на влага, мухъл и плесени в дома ви. А какво по-добре от това, всички знаем, че тези неща са вредни за здравето ни, а хидроизолацията ни дава решение и справяне с този труден проблем. Мухълът е изключително вреден за нашето здраве, особено за малки деца. Не живейте с този проблем вкъщи, а го решете възможно най-бързо и окончателно!


 • Увеличава цената на имота! Това е така, защото ако вашата къща има проблем с влагата, цената и веднага пада, а този спад, ще ви струва много повече отколкото, ако преди това наемете професионална фирма за полагане на хидроизолация и ремонт на покриви. Така, че не губете ценно време, ремонтирайте вашия покрив днес,  още повече ако обмисляте продажба на имота!


 • Забележителни изолационни качества! Хидроизолацията с воалит след полагане под действието на слънчевите лъчи действа като „водоустойчив килим“, който предотвратява всички опити на дъждовната вода да проникне в къщата ви. Гъвкавият покрив има и добри шумо-изолационни свойства.

Битумна керемида

Какво представлява битумно покривната керемида?

Битумната керемида е основен материал, който се използва за покриви с по-малък или по-голям градус (наклон) на покрива от нормалните керемиди. Предимство на битумната керемида, е че е в пъти по-лека от обикновените бетонови и глинени керемиди.

Покривния филц подобен на катран е основния материал за направата на покривна битумна керемида, а тя от своя страна се използва от десетилетия като водоустойчиво покритие в жилищни и търговски сгради.

Основни предимства на битумната керемида са:

 • Неограничени технологични възможности! Използвайки този тип материал, може да оборудвате покрив с всякаква архитектурна сложност, независимо от избрания наклон. Плочките лесно се монтират върху куполи, многостранни шатрови конструкции и други.


 • Съвместимост! Резултатът от правилното полагане е перфектна хармония с екстериорите на сгради с ниски и високи покриви, независимо от архитектурните стилове. Подходящ както за класика, така и за стайлинг на антики, както и за новите дизайнерски тенденции.


 • Лесна инсталация! След използване на правилна фирма за монтаж, подреждането на покрива с използването на битумни керемиди може да се извърши с финес. Строителната фирма не е нужно да използва голям екип от хора, а малка група тесни специалисти.


 • Забележителни изолационни качества! Битумните керемиди след полагане под действието на слънчевите лъчи образуват „водоустойчив килим“, който предотвратява всички опити на дъждовната вода да проникне в къщата ви. Гъвкавият покрив има и добри шумо-изолационни свойства.

Как протича процеса

01.

Оглед и оферта

Уговаряме удобен за вас ден и час за да направим оглед на обекта.

02.

Изпълнение

Ремонтираме старателно вашия покрив, за да нямате повече проблеми с него.

03.

Почистване

Почистваме целият обект за да бъде всичко предадено в перфектен вид.

04.

Издаване

Издаваме обекта готов и почистен и всичко изпълнено по предварителната уговорка!

Обади ни се!